Project Description

OM MIG

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Holstebro i 2015, og startede med at arbejde som personlig træner under min uddannelse. Efter endt uddannelse som fysioterapeut, har jeg taget supplerende kurser og uddannelser, bl.a. uddannelse som vanecoach og kostvejleder, for at kunne tilbyde mine klienter mere end bare træning.

Jeg er selvstændig personlig træner og fysioterapeut. Jeg har hver eneste uge fornøjelsen af nye og faste klienter, som hver især har deres ønsker til hvad de gerne vil opnå. Og det er min fornemmeste opgave, at hjælpe dem til målet – nogle gange af andre veje, i forhold til hvad de selv havde forestillet sig.

Derudover underviser jeg på lukkede hold forløb, i crossfit og mobility. En kombination der medføre mange skønne bekendtskaber i mit arbejde.

I min fritid er jeg passioneret crossfit udøver. Jeg startede tilfældigt på crossfit som træningsform, men fandt hurtigt ud af, at det passer rigtig godt til mig. Jeg kan få lov til at dyrke min passion omkring træning, blive bedre til en masse forskellige skills, sammen med andre med samme passion! Fællesskabet er altafgørende for mig!