Du elsker dine børn, og det er de bedste du ved! 

 

Men du kan også have oplevelser, og nogle rigtig gode oplevelser, UDEN dine børn. 

 

Det behøver ikke nødvendigvis at være en hel ferie uden, men måske bare nogle timer eller dage. 

 

Du har nu et fast fundament derhjemme, kæreste/partner og dit barn/dine børn. Du ved at der er sikkerhed og tryghed at komme hjem til. 

Derfor kan du også få følelsen af at savne dem derhjemme. Hvilket er en god ting, at savne. 

 

Det kan give følelsen af tid til at trække vejret, tid til at slappe af, så du, når du vender tilbage til familien, kan være en bedre udgave af dig selv, og en bedre mor og kæreste. 

 

Min kollega Astrid sagde følgende da jeg spurgte hende, “hvad er dine bedste oplevelser efter du har fået børn, UDEN dine børn”? 

 

“Jeg har fysisk haft mine test af max løft til træning, som gav mig følelsen af at tage kontrollen af min krop tilbage”.

 

Men jeg har også, især med andet barn, tilladt mig at komme mere ud. 

Så sent som i nat var jeg ude og danse og have det fedt. Jeg følte mig selvsikker og afslappet – fordi jeg har mit fundament i mine børn derhjemme. 

Men jeg følte mig også fri, fordi jeg intet øjeblik ikke skulle gøre andet end at være til stede og have det sjovt – som mig. 

Det var sådan lidt en åbenbaring at mærke, at jeg ikke skulle bevise mit værd, der midt i byen. For jeg er fuldstændig grounded i at jeg har et liv med mine børn, som altid vil være vigtigst.”

 

Som Astrid siger kan det være følelsen af fysisk kontrol over din krop, det kan være følelsen af at have 100% tryghed i sit bagland og derfor giv slip en enkelt aften. 

Det kan også være at du har været på date med din mand/kone uden børn, og uden at i skulle tidligt op efter dem næste morgen. 

Det kan være du har været på weekendtur med veninderne, og bare slappet den. 

 

Uanset hvilke oplevelser du giver dig selv, med og uden dine børn, så husk at du gerne må være dig, alene, uden børn. 

 

For du er stadig dig, dig som kvinde, dig som veninde, dig som kæreste, dig som kollega – dig som du er, med og uden børn.