Jeg har meget svært ved at sige det præcist, så nu får du den lange version.

Jeg har valgt at arbejde med graviditets og efterfødselstræning af flere årsager. Jeg kender rigtig mange jævnaldrende der har fået børn, jeg har set mange mødre være i gang med træning og stoppe det når de blev gravide eller under graviditet. Jeg har set og mødt mange der har haft svært ved at komme igang med træning eller komme tilbage til træning efter deres fødsel. Samtidig har jeg over de sidste mange år mødt mange spørgsmål, udfordringer, utryghed og usikkerhed omkring egen krop og træning i forbindelse med graviditet og efterfødsel.

Jeg har derfor (for flere år siden) besluttet mig for at jeg gerne vil hjælpe jer, der har brug for og ønsker at få min hjælp.

Jeg ønsker at du som gravid eller nybagt mor, skal have mulighed for at træne hvis det er det du gerne vil, eller ikke at træne hvis det er det der giver mening. Jeg ønsker at det skal blive mere overskueligt og gennemsigtigt at træne som gravid og efterfødsel. Jeg ønsker at skabe tryghed for dig som gravid og nybagt mor, som gerne vil tilbage til eller i gang med træning.

For jeg forstår godt det kan være svært – det store internet gør det uoverskueligt og måske også lidt skræmmende at skulle træne som gravid eller nybagt mor, og hvem og hvad skal man lytte til og tro på.

Jeg siger ikke at jeg hermed ved mere end andre, er bedre end andre, eller kan noget de andre ikke kan.

Det vigtigste for mig, er dig som kommende eller nybagt mor.

Jeg ønsker at du skal have det træningsforløb du ønsker dig, og som passer til dine målsætninger og ønsker.

Jeg vil gerne hjælpe dig til at blive en stærk mor, både mentalt og fysisk. For at være en stærk mor kræver ikke kun at være fysisk stærk, det kræver også at du bliver stærkere i din nye rolle som mor, og at du føler dig tryg og tilpas i den nye rolle – samtidig med at du fortsat skal være kæreste/kone, veninde, datter, kollega, osv.

Jeg tilbyder derfor også at hjælpe med alle de mentale aspekter af at være mor, og samtidig ønsker jeg at skabe et fællesskab hvor du kan møde ligesindede gravide/mødre, som ønsker at blive en stærk mor, både fysisk og mentalt.

For alle mine forløb gælder, at der ikke findes quick-fixes, opbygning af en stærk krop kræver tid, og tålmodighed, og selvfølgelig tid hvor du træner – på den ene eller den anden måde.

Det eneste jeg forventer af dig (hvis du er i et forløb hos mig) er at du vil prioritere din tid og træne med mig, så du i fremtiden kan være og føle dig som en stærk mor.

Det tager tid og energi for din krop at lave en baby, og det tager tid og energi at passe en baby, og det tager tid og energi at træne og blive stærk – men det sidste giver dig også energi!

Jeg har lavet denne side/blog, fordi jeg synes at det er vigtigt at du som mor får noget information, som ikke kun er skræk og advarsel, men et billede af alle de muligheder du som mor har for at blive og føle dig stærk.

Udover at jeg ønsker at hjælpe dig, så er jeg også glad for at bruge tid med din baby! Jeg synes det er så hyggeligt at have babyerne omkring mig, jeg hjælper gerne med at give en sut, få en til at falde i søvn eller underholder ekstra hvis det ikke er nok at kigge på mor imens hun træner.