Jeg talte for nyligt med en kvinde der er gravid i 7 måned, som er udfordret af bækkenløsning. Hun er stoppet med de fleste aktiviteter, men går stadig ture. Hendes udfordring var samtidig, at hun faktisk føler øgede smerter omkring bækkenet når hun har gået, særligt ved længere ture. 

Måske det bare er mig, men det er et råd jeg ofte hører nævnt i forbindelse med gravide og efterfødsel – “i stedet for at træne kan du bare gå en tur”. 

Personligt ville jeg ikke syntes at det var lige så tilfredsstillende at gå en tur som at dyrke min træning (eller den aktivitet man nu går til), så derfor syntes jeg at du så længe som muligt skal lave noget der minder om den træning du har lavet inden du blev gravid, hvis du kan og hvis det gør dig glad. 

Kvinden jeg talte med ville gerne have andre muligheder for at bevæge sig end gåture, så jeg anbefalede at lave lidt lette øvelser hjemme, for at få lavet lidt træning/bevægelse tilpasset hende. 

Jeg har lavet en video som jeg tænker du måske også ville kunne bruge, se den her:

3 øvelser til gravid/efterfødsel

Har du spørgsmål til hvordan du fortsat kan træne under din graviditet eller efter din fødsel?

Send mig en besked direkte her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt!